Kunne "Frankenstorm" være et tegn fra Gud?

Fra Wnd.com/
28. oktober 2012.
Af Drew Zahn.

»Når vi lægger pres på Israel om at opdele deres land, får vi rekordsættende begivenheder.«

Amerikas Østkyst er i undtagelsestilstand, oplagrer mad og skalker lugerne, da der forventes et drabeligt vejrfænomen, som nogle forsikringsselskaber vil henvise til som "Force Majeure."

Men kunne "Frankenstormen" - de frygtede kombinerede kræfter af en vinterlig landstorm med orkanen Sandy - faktisk være et budskab fra den Almægtige?

Journalist og ”Hvide Hus”-korrespondent, William Koenig, forklarede WND, at nogle af USA’s mest katastrofale storme og begivenheder hænger tæt sammen med landets Gud-trodsende forsøg på at splitte landet Israel.

"Når vi lægger pres på Israel om at opdele deres land, har vi enorme, rekordsættende begivenheder, ofte inden for 24 timer," sagde Koenig til WND. "Orkanen Katrina og 9/11 – ja, vi har oplevet over 90 rekordsættende, hidtil usete begivenheder, når vi har handlet imod Israel. Og jo større pres på Israel for at 'samarbejde', des større katastrofe."

Nogle af Koenig’s eksempler er overraskende.

"Orkanen Sandy ventes at gå i land i den Nordøstlige del af USA på 21. årsdagen for 'Perfect Storm'," berettede Koenig. "Denne rekordstore storm hærgede New England’s kyst, da Præsident George H.W. Bush var medforslagsstiller ved Madrid-konferencen fra 30. oktober – 1. november 1991.

" På konferencen brød Bush Præsident Reagans mere pro-Israelske politik i et forsøg på at skabe en Arabisk-Israelsk "fred", der omfattede at anerkende en Palæstinensisk "ret" til de Bibelsk Jødiske lande. Men mens Bush var i Spanien og gik ind for en deling af Israel, piskede "Perfect Storm" – der blev opkaldt efter den vildt destruktive måde, hvorpå en kold Nordøsten-vind kombineredes med orkanen Grace - ind over den Amerikanske kyst derhjemme.

"The Perfect Storm” sendte 30 fod høje bølger ind i Bush’s hus i Kennebunkport, da han kaldte på Israel om at opgive Vestbredden (Judæa, Samaria og Østjerusalem)," fortalte Koenig til WND. "The Madrid Konference” – ”Land for Fred” - startede den Israelsk-Palæstinensiske fredsproces, som Mitt Romney gjorde sig til talsmanden for i debatterne, selv som endnu en "perfekt storm" er under opsejling offshore."

Den oprindelige ”Perfect Storm”, der blev dannet den 28. oktober 1991, og spredtes den 4. november - hænger næsten perfekt sammen med datoerne fra Madrid-Konferencen. Stormen fik skylden for 13 dødsfald og over $ 200 millioner i erstatning, herunder til Bush’s sommerhus.

Tilsvarende ramte orkanen Katrina - den mest dødbringende og dyreste orkan i Amerikansk historie - den 29. august 2005. Stormen begyndte den dag, præsident George W. Bush lykønskede Israel for at evakuere Gaza og opfordrede Israelerne og Palæstinenserne til at fortsætte med planen om en to-statsløsning.

Koenig påpegede også "Long Island Express" i 1938 - den mest kraftfulde, dødbringende og dyreste orkan i nyere New England historie, en storm, der dræbte mere end 600 mennesker og resulterede i skader på ejendom, der i dagens dollars nærmer sig næsten $ 5 mia.

"Op til 1938-begivenheden var der en enorm forfølgelse af det Jødiske folk, en optrapning til Holocaust," berettede Koenig. "Ifølge forfatteren John McTernan kom orkanens øje direkte over Camp Siegfried og Adolf Hitler Gade på Long Island. Den kraftfulde storm indtraf 38 dage efter, at Camp Siegfried var centrum for det største Nazistiske rally uden for Tyskland."

Og som WND rapporterede tidligere i år, drog Koenig tilsvarende paralleller mellem orkanen Isaac og det Republikanske nationale konvent i 2012. Den dag, Isaac dannedes som en tropisk storm i august, stemte det Republikanske platforms-udvalg om at tilføje en "to-stats" position vedrørende Israel til den formelle konventions-godkendelse.

"Dette er det andet Republikanske konvent, der er udskudt på grund af en større orkan," påpegede Koenig dengang. "Og dette er det tredje Republikanske konvent, som blev en sekundær nyhed på grund af en orkan. Bush lagde pres på Israel i løbet af tiden for konventionerne i 2004 og 2008."

Koenig forbinder afbrydelsen af tre tidligere konventioner med det Republikanske pres og støtte til at opdele landet Israel for at bane vejen for oprettelsen af en Palæstinensisk stat.

I virkeligheden påpeger Koenig i sin bog "Eye for Eye:Facing the Consequences of Dividing Israel", at ni af de 10 dyreste begivenheder for forsikringerne i Amerikansk historie fulgte på dramatiske kald fra Amerikanske embedsmænd om, at Israel skulle gøre landindrømmelser i bytte for fred med dets naboer. Han påpeger med overraskende detaljer, hvordan seks af de syv dyreste orkaner i Amerikansk historie fulgte sådanne begivenheder. Han udpeger hvordan tre af de fire største tornado-udbrud i Amerikansk historie også fulgte denne udvikling.

Nu er Orkan Sandy klar ved Amerikas Atlanterhavskyst og truer med at blive en af de værste storme i årtier. Orkanen er blevet døbt "Frankenstorm" af nogle forretninger, fordi den forventes at nå kysten tæt på Halloween, og prognose-modeller viser - ligesom modellerne for ”The Perfect Storm” i 1991 - at den tropiske cyklon kunne indgå forbindelse med vintervejr til en såkaldt "super-storm."

Reuters rapporterer, at guvernører i stater langs den Amerikanske Østkyst har erklæret nødsituationer, og embedsmænd opfordrer beboerne til at oplagre mad, vand og batterier, og den Amerikanske flåde har beordret alle skibe i Norfolk, Va.-området ud på åbent hav for at ride stormen, der nærmede sig, af.

"Vi forventer en stor, stor storm," sagde Louis Uccellini, direktør for ”National Oceanic and Atmospheric Administration Center for Environmental Prediction”, til Reuters. "Cirkulationen af denne storm, når den nærmer sig kysten, kan dække omkring den Østlige tredjedel af USA."

Denne præ-Halloween orkan påvirker også allerede kapløbet ved præsidentvalget, hvilket fik både Mitt Romney og vicepræsident Joe Biden til at aflyse deres planlagte optræden i Virginia Beach. Og den tidlige stemmeafgivelse er allerede i gang i nogle stater, så stormen kunne endda påvirke afstemningen totalt.

Men hvordan forbinder "Frankenstorm" sig til Amerikas holdning til Israel?

"Begge politiske partier har nu specifikt accepteret en to-stats-løsning for fred i Mellemøsten, og ar dele Israels land mellem Israel og en Palæstinensisk stat," sagde Koenig til WND. "Og nu kommer denne orkan-historie til at forstyrre politiske kampagner og muligvis påvirke valgdeltagelsen for begge parter.

"Der har været en masse pres på Israel bag scenen fra Obama-administrationen, for at de ikke skulle tage hånd om Iran forud for valget," fortsatte Koenig, "men den mest kortfattet sammenhæng er, at begge parter officielt har tilsluttet sig to-stats-løsningen."

Koenig pegede også på Romney’s udtalelser ved den sidste præsidentkandidat-debat, da Republikaneren erklærede: "Er Israel og Palæstinenserne tættere på at nå en fredsaftale? Nej, de har ikke haft samtaler i to år. Vi har ikke set de fremskridt, vi er nødt til at have."

Koenig advarede dog mod, at gøre "fremskridt" i land-for-fred-forhandlingerne, som ville se Israel overgive land til en Palæstinensisk stat, hvilket præcist er det, der kunne forårsage, at dette katastrofale vejr er en "Guds handling".

"Fra et Bibelsk perspektiv skal dette land ikke deles, udstykkes eller forhandles væk ... punktum," sagde Koenig. "Det er det land, Gud gav til Israel.

"Folk siger, at de ønsker fred," fortsatte han, "men det hele afhænger af dette: Ingen jordisk leder har ret til at opdele Israel, for landet var Guds gave til Abraham og hans efterkommere."

På tidspunktet for orkanen Isaac skrev WND- og adm. direktør Joseph Farah en kommentar, der foreslog, at naturkatastrofer oftere end verden indser - eller indrømmer – det, er budskaber fra Gud.

"Han forsøger at få din opmærksomhed. Lægger du mærke til det? Hvad vil det koste? Skal din verden vendes på hovedet, før du erkende, hvad der sker? Vil selv det være nok?" spurgte Farah.

"Jeg ved ikke, hvad de skal forvente af denne orkan på dens vej imod Østkysten. Den kunne være ødelæggende for nogle eller slet ingenting, fortsatte han. Uanset hvad, er det altid en god tid til at få det ret med Gud.

Source: http://www.wnd.com/2012/10/could-frankenstorm-be-a-sign-from-god/