Menneskehedens igangværende kamp imod Gud.

Fra News that matters
30. juli 2013.

Hvis det var Gud, der genfødte Israel, er menneskeheden i sin sidste fase af kampen imod Gud.

Den måde, hvorpå du ser på oprettelsen af den Jødiske stat, Israel, i 1948, er afgørende for, om du forstår, hvad Guds Ord gør i vor generation - at staten Israel er en opfyldelse af de profetier, der vil kulminere med genkomsten af Messias.

Der er tre vigtige valgmuligheder, relateret til spørgsmålet: Hvem står bag dannelsen af Israel?

1. Bibelens Gud
2. Satan
3. Bare en menneskeskabt tilfældighed.

1. Hvis det er Bibelens Gud, der er far til staten Israel, vil det være dødbringende at gå imod Hans planer og vilje. Uanset hvilket trossamfund, du tilhører, skal du stå overfor dommen.

2. Hvis du føler, at Satan står bag den Jødiske stat, så er det Jødiske folk Djævelens børn. Den logiske konsekvens af en sådan opfattelse er at støtte et nyt Holocaust. At befri verden for Jøderne ville dybest set gøre noget godt for "gud". Nazi-lederen Hitler sagde: ”Got mitt uns”. (Gud med os).

3. Hvis oprettelsen af Israel er et menneskeskabt arrangement, kan staten Israel blive sløjfet uden nogen alvorlige åndelige konsekvenser. Nationer kommer og går. Jeg kan leve i ukendskab til Israel. Det, der finder sted i Mellemøsten, behøver ikke at genere mig det mindste. Spørgsmål, der beskæftiger sig med Israel, har ingenting at gøre med Guds rige.

Hvem holder fast ved disse vigtige placeringer?

1. Evangeliske venner af Israel er overbevist om, at Gud står bag oprettelsen af Israel. De står fast på det profetiske ord og hævder, at det forklarer genfødselen i 1948 i detaljer. Der er velsignelse og forbandelse fra Gud, afhængigt af, hvordan vi forholder os til den Jødiske stat.

2. Islam fastholder den holdning, at oprettelsen af Israel var en begivenhed, der havde sin oprindelse i det onde. Satan står bag dette. Jøderne forsøger at bevise, at Koranen er en falsk åbenbaring, der ikke er fra Gud. Israels dage er talte, Koranen er sand, og tilhængerne af Muhammad vil igen kontrollere hele det Mellemøstlige område.

4 Mos 23:21-24:
”Der ses ingen elendighed i Jakob, øjnes ingen ulykke i Israel; Herren dets Gud er med det, der lyder kongehyldest hos det. Gud førte det ud af Egypten, det bærer vildoksens horn. Spådomskunst udretter intet mod Jakob, trolddom intet mod Israel. Nu siges det om Jakob og om Israel: Hvad Gud dog har gjort! Se, et folk, der står op som en hunløve og rejser sig som en løve! Det lægger sig ikke, før det har ædt sit bytte og drukket de faldnes blod.«

Det sande motiv bag den såkaldte "fredsproces" i Mellemøsten, er at komme i en bedre position til at starte den endelige krig mod Israel. Sandelig en ”krigsproces” uden ende.

4 Mos: 22:12:
”Men Gud sagde til Bileam: »Du må ikke gå med dem! Du må ikke forbande folket, for det er velsignet.«

3. Mange, der bekender sig som "kristne", holder fast på et trossystem eller en systematisk undervisning, der siger, at Israel er uden betydning. Derfor prædiker de ikke om Israel, lærer ikke om Israel og støtter åbenbart ikke den eneste nation, hvor det Jødiske folk er i flertal. Disse kristne tror, at de Bibelske budskaber om "Israel" og alle løfterne er overført på Kirken. Israel har ikke længere en plads i Guds plan til menneskehedens frelse.

De lærer korrekt, at kun Jesu blod frelser, men de afviser, at Herren er Israels klippe. Rigtigt om frelsen, men fatal forkert om Israel og hjemfalden til dom, hvis de står med Guds fjender.

For at udslette løfterne til Israel må man beskylde Herren for at være en løgner. Dette var Bileams fejltagelse. Kongen blev vred på profeten, der ikke var villig til at forbande Israels stammer. Så da han ikke var villig til at forbande dem, skulle han i det mindste glemme dem. At glemme Jøderne er præcis det, de fleste kirker og kristne forsamlinger gør i dag.

4 Mos 23:25:
”Balak sagde til Bileam: »Når du nu ikke forbander det, så lad i det mindste være med at velsigne det!«

Der bliver gjort en masse forretninger i den Islamiske verden. Selv Ayatollahen i Iran får store forretningsaftaler med det såkaldte "Kristne Vesten". Og mange kristne ledere hvidvasker disse forbrydelser.

Læs din Bibel:

Judas 1:11:
”Ve dem! De er slået ind på Kains vej og har for vindings skyld givet sig Bileams vildfarelse i vold og går til grunde som Kora i hans opsætsighed.”

Hvis du ikke åbner dit hjerte for Israel og det Jødiske folk, er jeg ikke sikker på, om du vil omvende dig, selvom Gud brugte et æsel til at tale, i et forsøg på at retlede dig.

Gud i Hebræerbrevet, Abrahams, Isaks og Israels Gud drager dig nærmere til Messias, så du kan blive frelst.

Amen.