Korruption og bedrag værre end nogensinde før.

Fra Endtimebibleprophecy/
25. juni 2014.
Af Gordon King.

Da Verden oplever stigende ondskab og vold, er det meget vigtigt for Kristne rundt om i Verden at vide, hvor de står.

Korruptionen og bedraget er værre end nogensinde før. Det er let at falde i en fælde og blive vildledt, for så at blive snydt.

Satan har travlt med at snyde nationerne. Han arbejder hårdt på at tilvejebringe kaos og forvirring. Vil du være en af de mange, der bliver fanget i hans bedrageriske spind? Er du i stand til at modstå fjendens skarpsindige, men flammende pile?

Ingen har nogensinde sagt, at det skulle være nemt at være en Kristen, tværtimod, det er meget vanskeligt. Vi lever i en Verden med øgende synd, begær og ufattelig ondskab. Det bliver vanskeligere og vanskeligere at være en sand Kristen. Meget lig Noah før syndfloden.

Jo mørkere det bliver i Verden, des lysere skinner vort lys. Og jo mere vore lys skinner i en mørk Verden, jo mere vi skiller os ud som Kristne, des mere må vi tåle af yderligere forfølgelse. Dette sker nu, og vil kun blive værre, som tiden går.

Vi har for nylig set Paven modtage både Jøder og Palæstinensere i Vatikanet til fælles bønner. Dette er en vederstyggelighed for Herren! Frafald!

Vi oplever, at Verden fører os til at tro, at vi alle tilbeder den samme Gud. Det er en stor løgn fra Satan. Der er kun én sand Gud, og det er Abraham, Isak, og Jacobs Gud, Jesus Kristus!

Hvis vi alle tilbeder den samme Gud, hvorfor taler Koranen så om at dræbe Kristne og Jøder? Hvorfor prædiker Koranen drab, mord og had? Hvis vi alle tilbeder den samme Gud, er der ikke nogen grund til, at Muslimerne skulle hade de Kristne og Jøderne, ingen!

Vi ser religionen Islam føre os til at tro, at Jerusalem er et helligt sted for Muslimerne. Det er løgn. Byen Jerusalem nævnes "aldrig" i Koranen! Ikke én eneste gang.

Vi forledes til at tro, at der har været en nation med mennesker, der kaldes Palæstinensere. Det har der aldrig været!

Vi forledes til at tro, at der er mange veje til Himlen. Blasfemi! Der er kun én vej, og det er at tro på Jesus Kristus!

Vi forledes til at tro, at vore veje er bedre end Guds vej. At vi ikke behøver Gud i vort liv, og at vi ved bedre. Denne opfattelse er fra Helvede!

Vi forledes til at tro, at homoseksualitet er normalt, og at Bibelen aldrig fordømmer den. Dette er en anden af Satans løgne. Bibelen fordømmer den!

Vi forledes til at tro, at vi skal opsøge nydelse, og at begær og synd er gode ting. At Kristne, der prædiker om synden i Verden, er intolerante fanatikere, homofober og oprørere.

Dette er kun nogle få af de ting, som vi nu er ved at blive forledt til at tro. Men tro mig, når jeg siger, at det kun bliver værre!

For hver dag, der går, bliver synden mangedoblet, Verden bliver mørkere, og spændingerne øges. Verden bliver mere forvirrende og kaotiske.

Hvis du ikke ved, hvor du står, så vil du ikke vide, hvad du skal tro på, eller hvor du skal vende dig hen. Du vil miste synet for rigtigt og forkert. Selv om du er en Kristen, kan du sagtens blive bedraget. Du kan få Gud på afstand, og dit liv kan blive et helvede!

Som Kristne får vi tilgivelse for vore synder, men det betyder ikke, at vi ikke skal høste konsekvenserne af vore synder. Al synd har konsekvenser, tilgivne eller ej.

Lad os være stærke i Herren og tage Guds fulde rustning på, så vi kan modstå alle fjendens gloende pile! Pas på løgn og bedrag. Vid, hvem du skal vende dig til. Lad Den Hellige Ånd være din vejleder.

Gå med Herren, og Han vil vise dig, den vej, du skal gå. Fjenden skal ikke få magt over dig, hvis du vandrer med Herren. Han er vor styrke og fæstning! Han har allerede vundet slaget, sejren er vor!

Læs Åbenbaringsbogen og se detaljerne.

Må Gud velsigne jer. Vær på vagt, og hold jer tæt på Herren!